Nieuws

Gelukkig nieuwjaar!

Het jaar 2018 is voorbij gevlogen! We kunnen als bigband weer terugkijken op een geslaagd jaar waarin we hebben genoten van onze optredens samen met ons publiek en onderling met elkaar. De Sea Sound Big Band wenst u een heel gelukkig, gezellig en natuurlijk muzikaal 2019. Hopelijk zien we u snel weer bij een van onze optredens in het nieuwe jaar!

Kerst en gezelligheid in Oostvoorne

De maand december staat ieder jaar weer in het teken van Kerstmis. Ook wij kwamen zondag 9 december alvast een beetje in de kerstsfeer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. De kerstboom was alvast voor ons opgetuigd, de sfeer was goed en ons kerstrepertoire wisselde de gebruikelijke stukken mooi af. Het was zoals altijd weer een gezellige middag.

Wij wensen u alvast heel fijne en gezellige feestdagen toe en zien u graag weer in het nieuwe jaar!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Optreden in kerstsferen!

De laatste maand van het jaar is alweer in zicht. En daarmee kijkt ook iedereen alweer uit naar de gezelligste tijd van het jaar: kerst! Op zondag 9 december, als de Sint ons land weer heeft verlaten, is ons voorlopig laatste optreden van het jaar. We spelen vanaf 14:30 uur in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Naast de stukken die u van ons gewend bent, staan er voor de kerstliefhebbers ook een aantal gezellige kerstnummer op het programma. We kijken uit het naar optreden en hopen dat u er weer bij bent!

Zondag 9 december | Hotel 't Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 - 17:00 uur | Toegang gratis

Drukbezocht herfstoptreden was geslaagd!

Na ons optreden afgelopen september waarbij zangeres Chrisje Catlender te gast was, waren we afgelopen zondag 11 november weer welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion voor een gezellig herfstoptreden. Mede door het mooie rustige weer kwamen veel mensen even gezellig langs, sommigen na een wandeling in de omgeving. Anderen kwamen natuurlijk speciaal voor ons optreden naar Oostvoorne. In een drukbezocht restaurant genoot zowel het publiek als de band van het optreden.

Heeft u ons optreden gemist? Geen probleem! Over vier weken, op zondag 9 december spelen wij weer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion. U bent welkom vanaf 14:30 uur en we spelen tot 17:00 uur.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Herfstoptreden in van Marion!

Met het verzetten van de klok naar de wintertijd en het steeds kouder wordende weer weten we het zeker: de herfst is aangebroken! Dé tijd van het jaar waarin buiten prachtige blaadjes van de bomen waaien en wij gezellig binnen samenkomen en genieten van een hapje, een drankje, en ... muziek!

Daarom spelen wij voor u ook dit najaar weer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne, en wel op zondag 11 november. U bent van harte welkom in het gezellige restaurant, wellicht na een mooie wandeling in de duinen van Oostvoorne. We spelen vanaf 14:30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Zien we u dan?

Gezocht: enthousiaste bandleden

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een aantal muzikanten:

- Pianist/toetsenist
- Drummer

Ben jij een drummer of pianist en zou je het leuk vinden om onze band te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kom eens langs op onze repetitieavond.

Herfstoptreden in Oostvoorne was geslaagd!

Gelukkig kon ons herfstoptreden met gastzangeres Chrisje Catlender op zondag 23 september gewoon doorgaan! De oorspronkelijke locatie, Beachclub View op het strand van Rockanje, was helaas vanwege de weersomstandigheden niet toegankelijk, maar gelukkig konden we terecht in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Terwijl de regen buiten bijna horizontaal voorbij vloog, was het binnen lekker warm en net als altijd weer erg gezellig. Zangeres Chrisje Catlender genoot zichtbaar van het zingen met de band, net als haar fans die Oostvoorne ook hadden gevonden.

Al met al een zeer geslaagde middag dus, mede dankzij het team van 't Wapen van Marion. Een optreden in Beachclub View houdt u van ons tegoed. We komen daar ongetwijfeld nog een keer terug. Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten!

Heeft u ons optreden gemist? Op zondag 11 november en zondag 9 december spelen wij weer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion. We beginnen om 14:30 uur en spelen tot ongeveer 17:00 uur. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

GEWIJZIGDE LOCATIE OPTREDEN 23 SEPTEMBER: Hotel 't Wapen van Marion in Oostvoorne!

Helaas laat het weer ons dit weekend een beetje in de steek. Vanwege de storm van afgelopen nacht ligt er ongeveer een halve meter zand voor de ingang van Beachclub View in Rockanje. Samen met de weersverwachting voor morgenmiddag, veel regen en wederom wind, heeft dit ervoor gezorgd dat we hebben moeten besluiten morgen NIET op te treden op het strand.

Gelukkig kunnen we dankzij Jan van Marion terecht in Hotel 't Wapen van Marion om ons optreden toch door te laten gaan! Het optreden gaat dus door, gewoon van 14:30 tot 17:00 uur met gastzangeres Chrisje Catlender! Maar dan aan de Zeeweg in Oostvoorne. Tot morgen!

Zondag 23 september | Hotel 't Wapen van Marion | Zeeweg 60 Oostvoorne | 14:30 - 17:00 uur | Toegang gratis