Nieuws

Geslaagd eerste optreden in De Nymph

Zondagmiddag 9 februari vond het eerste optreden in Brasserie Hotel ‘De Nymph’ in Brielle. Bij dit zondagmiddagconcert werden uiteraard de welbekende stukken ten gehore gebracht, zoals Pick up the Pieces, Mas que nada en Soul Bossa Nova. Gedurende deze middag stonden twee zangeressen centraal: Chrisje Catlender en Loes Mookhoek. Beiden zijn leerling aan de havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en zongen meerdere nummers met onze band. Zo zong Loes onder andere Sir Duke en Why don’t you do right en bracht Chrisje het prachtige Começar de novo ten gehore. Bij de onder andere Get your way en Don’t know why betraden beide zangeressen het podium.

Het valt niet te ontkennen dat het concert een succes was: het was gezellig druk in de sfeervolle brasserie en het publiek was erg enthousiast. Volgende maand, op zondag 9 maart, speelt de Sea Sound Big Band opnieuw in Brasserie Hotel ‘De Nymph’. Dan zal de Brielse zanger Frans Groen te gast zijn. Dit optreden begint om 14.30 uur en zal ongeveer tot 17.00 uur duren. Toegang is gratis.

Optredens in de Nymph

Op 9 februari, 9 maart en 20 april worden in Brasserie Hotel de Nymph in Brielle zondagmiddagconcerten gehouden waarin de Sea Sound Big Band centraal staat! Bij elk concert wordt een bijzondere solist uitgenodigd. Zo zullen zondagmiddag 9 februari Chrisje Catlender en Loes Mookhoek te gast zijn. Deze twee jonge zangeressen zijn beide leerling van de Havo/vwo voor Muziek en Dans te Rotterdam. Zondag 9 maart zal de Brielse zanger Frans Groen te gast zijn. De concerten zijn van 14.30 uur tot 17.00 uur en gratis toegankelijk. De Nymph is gevestigd aan Voorstraat 45 te Brielle.