Nieuws

Gezellig optreden in Oostvoorne

Na ons geslaagde optreden afgelopen maart, speelde de Sea Sound Big Band op zondag 21 mei voor de tweede keer in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Het was weer een gezellige middag!

Mocht u ons gemist hebben, aanstaande zaterdag - 27 mei - spelen wij vanaf 19.30 uur in of bij het Brandweermuseum in Hellevoetsluis! Met mooi weer spelen we buiten, met minder mooi weer spelen we in het museum. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Tot dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert brandweermuseum op 28 mei

Het begint alweer wat mooier weer te worden, en dat betekent dat de zomer in aantocht is. Bij de zomer van Hellevoetsluis horen traditiegetrouw de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum! Ook voor dit jaar heeft de organisatie weer een aantal mooie concerten op het programma.

Na het openingsconcert van Sempre Crescendo op 20 mei, is het op zaterdag 27 mei de beurt aan de Sea Sound Big Band om in het Brandweermuseum plaats te nemen en u te laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het concert is gratis toegankelijk voor iedereen. Tot ziens op zaterdagavond 27 mei in Hellevoetsluis!

Optreden 21 mei in Oostvoorne

Na ons geslaagde optreden in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion afgelopen maart, staat opnieuw een optreden op deze gezellige locatie gepland. Op zondag 21 mei speelt de Sea Sound Big Band van 14.30 tot ongeveer 17.00 uur in van Marion in Oostvoorne.

Het belooft weer een muzikale middag te worden, met voor ieder wat wils. U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot de 21e!

Vacatures

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een aantal muzikanten:

- Pianist/toetsenist
- 1e Trompettist

Ben jij een pianist of trompettist en zou je het leuk vinden om onze band te komen spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kom eens langs op onze repetitieavond.

Optreden in Stuifakkers

Op maandagavond 27 maart mochten wij de ouderen van Westvoorne een muzikale avond bezorgen tijdens ons jaarlijkse optreden in de Stuifakkers in Rockanje. Het was weer een gezellig avond!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Geslaagd optreden in 't Wapen van Marion

Op zondag 19 maart speelden wij op een voor ons nieuwe locatie: Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne. Tijdens dit optreden was freelance gitarist Daniël Yves Dudok onze gastsolist, die er samen met de Sea Sound Big Band een heerlijke Jazz & Bigband middag van maakte. Het was gezellig druk. Het team van 't Wapen van Marion, bedankt voor de gastvrijheid!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Zondag 19 maart in 't Wapen van Marion

Gelukkig zijn wij erin geslaagd om voor ons geplande optreden op 19 maart een nieuwe locatie te vinden. Wij spelen van 14.30 tot 17.00 uur in het restaurant van Hotel Restaurant 't Wapen van Marion in Oostvoorne.

Zoals al eerder aangekondigd zal gitarist Daniël Yves Dudok als gastsolist in de schijnwerpers staan. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we kijken al uit naar deze middag. Het belooft een mooi en bijzonder optreden te worden.

U bent van harte welkom in Hotel Restaurant 't Wapen van Marion aan de Zeeweg 60 in Oostvoorne. De toegang is gratis. Tot dan!

Update optreden 19 maart

Helaas bereikte ons geheel onverwachts het nieuws dat Hotel Brasserie 'De Nymph' in Brielle per 1 maart haar deuren sluit. Wij vinden het zeer vervelend voor alle betrokkenen, in het bijzonder Sven en Esther. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier opgetreden in jullie gezellige brasserie. Bedankt voor de gastvrijheid en de mooie samenwerking! Jullie zullen gemist worden in het culturele leven van Brielle.

Ons geplande optreden van zondag 19 maart zal hierdoor geen doorgang vinden in 'De Nymph'. We proberen dit optreden alsnog door te laten gaan op een andere locatie. Zodra wij hier meer informatie over hebben, houden wij u op de hoogte.