Nieuws

Trompettisen gezocht!

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e en een 2e trompettist! Ben jij een trompettist en heb je graag het muzikale hoogste woord? Heb je affiniteit met improviseren en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Voor vragen en interesse, neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06 54974462.

Happy New Year!

2015... Het was een mooi jaar met veel leuke optredens! Wij hebben ervan genoten. We wensen u een mooi, gelukkig en muzikaal 2016 waarin u natuurlijk weer snel van ons hoort!

Merry Christmas!

Ho Ho Ho!

Op zondag 13 december vond ons jaarlijkse kerstoptreden in Brasserie Hotel De Nymph plaats. Voor de pauze stond ons reguliere repertoire op het programma, na de pauze was het tijd voor onze kerststukken. Zelfs de kerstman kwam even gezellig langs! Het was een gezellig drukke middag en een zeer geslaagd optreden. Fijne feestdagen!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Koninklijk Instituut voor de Marine

Op vrijdag 20 november speelden wij tijdens het jaarlijkse Winterbal op het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. Dit bal werd georganiseerd voor en door Adelborsten, officieren in opleiding bij de Marine.

Herfst in 'De Nymph'

Een nieuw seizoen, een nieuwe reeks concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Op zondag 1 november was ons eerste optreden. Met een heerlijk herfstzonnetje en een gezellige sfeer in de brasserie was het weer een geslaagd optreden. Wij hebben ervan genoten!

Wij hopen u op zondag 13 december weer te zien in Brielle bij ons tweede optreden, dat grotendeels gevuld zal worden met ons kerstprogramma. U bent van harte welkom vanaf 14.30 in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

De Nymph: november en december

Na de succesvolle concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' van de afgelopen twee seizoenen, begint binnenkort een nieuwe reeks met concerten. Het eerste concert zal plaatsvinden op zondag 1 november, waarbij wij ons gebruikelijke repertoire ten gehoren zullen brengen. Het tweede optreden staat gepland voor zondag 13 december. Dit optreden zal grotendeels worden gevuld met ons kerstprogramma.

De concertreeks wordt voorgezet in de periode van februari tot en met april (2016). Meer informatie volgt via de website, onze Facebook-pagina en de lokale pers.

De concerten zijn van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Wij hopen u weer te treffen in deze altijd gezellig brasserie. Tot 1 november!

Lindy hop was top!

Lindy hop was voor ons als Sea Sound Big Band een nieuw 'fenomeen'. Swingen en dansen, zo kan lindy hop worden omschreven. Op vrijdag 23 oktober traden wij bij Swing Out Of Pocket (SOOP) in de Kompaszaal in Amsterdam. Het was een gezellig, swingend en muzikaal optreden! Voor ons een mooie eerste ervaring met lindy hop.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.