Nieuws

Met Aad Smit in De Nymph

Zondag 17 april was het dan eindelijk zover. We speelden weer in Brasserie Hotel 'De Nymph'. Na een tijdje weggeweest te zijn, was het weer als vanouds. Als gastzanger hadden we deze keer een echte Briellenaar uitgenodigd: Aad Smit. Hij zong de gebruikelijke bigband nummers die u van ons gewend bent, zoals 'Fly me to the moon', 'Almost like being in love' en 'Mean to me'. Al met al was het een gezellige en muzikale middag. Wij hebben er erg van genoten.

Ook volgende maand mogen we weer te gast zijn bij Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Op eerste Pinksterdag, 15 mei, spelen we van 14.30 uur tot 17.00 uur in deze altijd gezellig brasserie aan de Voorstraat 45. Zet het vast in de agenda, dan zien we u dan!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Gezellige fair in Klaaswaal

Alweer voor de derde keer op rij organiseerde restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal de voorjaarsfair met allerlei leuke kraampjes. Ook de Sea Sound Big Band speelde dit jaar zowel op zaterdag 9 als zondag 10 april als muzikale omlijsting van dit evenement. We hebben weer genoten van het weer, de goede sfeer en de gezelligheid. Het was weer een geslaagd optreden.

Ons eerstvolgende optreden staat alweer gepland voor aanstaande zondag, 17 april, in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. De Brielse zanger Aad Smit zal dan te gast zijn. We zien u graag vanaf 14.30 uur aan de Voorstraat 45 te Brielle.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Een echte Briellenaar in De Nymph

De voorjaarsconcerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle gaan weer van start! Ons eerstvolgende optreden vindt plaats op zondag 17 april. Zoals u inmiddels van ons gewend bent, is er ook dan weer een gastsolist van de partij. Deze keer staat gastzanger Aad Smit in de schijnwerpers.

Voor de echte Briellenaren onder ons zal de naam Aad Smit niet onbekend zijn. Geboren in 1944 en opgegroeid in Brielle, wist Aad J. Smit al vroeg dat hij gemaakt was voor de muziek. Vanaf zijn vroege jeugd speelde hij in diverse bands en formaties, van kwartet tot bigband. Zelfs de Sea Sound Big Band was ooit de band waar hij gitaar speelde! Ook voor ons een oude bekende dus. Naast gitarist is Aad ook vocalist. Verder was Aad actief in de modebranche en kent u hem als de eigenaar en oprichter van Buda Modestudio, Adriano Men en Adriano Women. Nog steeds musiceert hij met heel veel plezier! Wij zijn dan ook blij dat Aad ons vocaal komt versterken bij ons optreden in De Nymph.

U bent van harte welkom in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Het optreden begint om 14.30 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis. Tot dan!

Voorjaarsfair op 9 en 10 april

Na het succes van de afgelopen jaren organiseert restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal in het weekend van 9 en 10 april een voorjaarsfair. Het hele terrein rondom de boerderij wordt omgetoverd tot een fair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Er is ook een horeca-plein met heerlijke hapjes en drankjes. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor ieder wat wils dus! De fair is op 9 én 10 april van 11.00 tot 17.00 uur voor iedereen toegankelijk.

Bij een fair hoort natuurlijk ook live-muziek, dus speelt de Sea Sound Big Band ook dit jaar weer op de fair. We spelen beide dagen van 13.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer is er een podium buiten, bij slecht weer is er gelegenheid om binnen te spelen. We gaan een gezellige middag tegemoet en hopen dat u ook komt! Tot dan!

Adresgegevens:
De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB Klaaswaal
www.dekoningshoeve.nl

Trompettisen gezocht!

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e en een 2e trompettist! Ben jij een trompettist en heb je graag het muzikale hoogste woord? Heb je affiniteit met improviseren en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Voor vragen en interesse, neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 06 54974462.

Happy New Year!

2015... Het was een mooi jaar met veel leuke optredens! Wij hebben ervan genoten. We wensen u een mooi, gelukkig en muzikaal 2016 waarin u natuurlijk weer snel van ons hoort!

Merry Christmas!

Ho Ho Ho!

Op zondag 13 december vond ons jaarlijkse kerstoptreden in Brasserie Hotel De Nymph plaats. Voor de pauze stond ons reguliere repertoire op het programma, na de pauze was het tijd voor onze kerststukken. Zelfs de kerstman kwam even gezellig langs! Het was een gezellig drukke middag en een zeer geslaagd optreden. Fijne feestdagen!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.