Nieuws

De Nymph: november en december

Na de succesvolle concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' van de afgelopen twee seizoenen, begint binnenkort een nieuwe reeks met concerten. Het eerste concert zal plaatsvinden op zondag 1 november, waarbij wij ons gebruikelijke repertoire ten gehoren zullen brengen. Het tweede optreden staat gepland voor zondag 13 december. Dit optreden zal grotendeels worden gevuld met ons kerstprogramma.

De concertreeks wordt voorgezet in de periode van februari tot en met april (2016). Meer informatie volgt via de website, onze Facebook-pagina en de lokale pers.

De concerten zijn van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat 45 in Brielle. Wij hopen u weer te treffen in deze altijd gezellig brasserie. Tot 1 november!

Lindy hop was top!

Lindy hop was voor ons als Sea Sound Big Band een nieuw 'fenomeen'. Swingen en dansen, zo kan lindy hop worden omschreven. Op vrijdag 23 oktober traden wij bij Swing Out Of Pocket (SOOP) in de Kompaszaal in Amsterdam. Het was een gezellig, swingend en muzikaal optreden! Voor ons een mooie eerste ervaring met lindy hop.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

SSBB meets Lindy Hop!

Swingen en dansen, dat zal centraal staan bij ons optreden op vrijdagavond 23 oktober. Wij zullen dan optreden tijdens een Lindy Hop avond bij de Swing Out Of Pocket (SOOP) in Amsterdam. Lindy Hop kenmerkt zich door een explosief, vrolijk en ritmisch geluid, dus we maken er een swingende en vrolijke avond van!

Het optreden vindt plaats in de Kompaszaal aan de KNSM laan 311 in Amsterdam vanaf 21.30 uur. Entree is €5. Wij hebben er veel zin in. Tot dan!

Bigband in De Stuifakkers

Ons jaarlijkse concert in Woonzorgcentrum De Stuifakkers in Rockanje, dit jaar op maandag 12 oktober, was weer een groot succes. Het was een gezellige avond en een muzikaal optreden voor de bewoners van De Stuifakkers en alle ouderen van Westvoorne.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Geslaagd optreden in Almere!

Net als vorig jaar trad de Sea Sound Big Band op tijdens de jaarlijkse Midland Classic Show in Almere op zondag 27 september. Op het Stadhuisplein, waar alle 250 oldtimers terugkeerden na een puzzelrit, waren wij de muzikale omlijsting van het evenement. Dankzij het heerlijke weer en de goede organisatie was het weer erg druk en kunnen we spreken van een zeer geslaagd optreden. Misschien tot volgend jaar!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Oldtimers in Almere op 27 september!

Op zondag 27 september 2015 organiseert de Vriendenkring Klassiekers weer een groots olditmer-evenement in Almere: de Midland Classic Show. Net als vorig jaar speelt de Sea Sound Big Band op het podium op het Stadhuisplein als muzikale omlijsting van dit gezellige evenement. Ons optreden duurt van ongeveer 12.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens ons optreden zullen diverse klassieke auto's en motorfietsen naar het Stadhuisplein komen ter afsluiting van een puzzelrit. U bent natuurlijk van harte welkom om te komen genieten van de mooie oldtimers, de gezellig sfeer en onze Sea Sound muziek! Tot zondag de 27e!

Meer informatie over de Midland Classic Show en de locatie kunt u hier vinden.

Gezelligheid in het brandweermuseum

Net als de afgelopen jaren speelde de Sea Sound Big Band tijdens een van de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Op 27 juni was het onze beurt. Dat was gelukkig ook bekend bij ons publiek: het was gezellig druk en er was een goede sfeer. De gebruikelijke Sea Sound nummers werden gespeeld, waaronder ook het nummer 'Fire', speciaal door Rob Catlender gearrangeerd voor onze dvd die we in 2012 hebben opgenomen in het Brandweermuseum.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert in het brandweermuseum!

Ze horen bij de zomer van Hellevoetsluis: de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een zeer gevarieerd  programma in juni en juli.

Op 27 juni zal de Sea Sound Big Band in het Brandweermuseum plaatsnemen en u laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Graag zien wij u zaterdagavond 27 juni in Hellevoetsluis!