Nieuws

Happy New Year!

Fijne kerstdagen!

Gezellige kerstsfeer in De Nymph

Op zondag 14 december was de kerstsfeer in Brasserie Hotel De Nymph compleet met kerstboom, kerstman en enthousiast publiek. Voor de pauze werden onze welbekende bigbandnummers ten gehore gebracht, na de pauze was het tijd voor ons kerstrepertoire. Het was een gezellige middag en een zeer geslaagd optreden. Wij wensen u fijne feestdagen toe!

Vrijwilligersdag Hellevoetsluis

Op zondag 7 december werd de Dag van de Vrijwilliger Hellevoetsluis georganiseerd in buurtcentrum de Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn. Tijdens deze dag waren alle vrijwilligers welkom om te genieten van een middagje entertainment met de Sea Sound Big Band, een boerenkapel en een clown. Verschillende organisaties en vrijwilligers werden in het zonnetje gezet.

Tijdens dit optreden kwamen ook al een aantal bekende kerstnummers voorbij. Volgende week, zondag 14 december, staat ons optreden in Hotel Brasserie De Nymph in Brielle ook in het teken van Kerstmis. U bent welkom van 14.30, tot dan!

Optreden met Kerstballen

In de reeks concerten bij Brasserie Hotel de Nymph zal dit jaar ook een kerstconcert plaatsvinden. Op zondag 14 december staat ons optreden in het teken van Kerstmis. Het optreden is van 14.30 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 in Brielle.

Kom gezellig luisteren en meeswingen in de altijd gezellige Nymph. Tot dan!

Dag van de Vrijwilliger 2014

De Dag van de Vrijwilliger wordt dit jaar op zondag 7 december gehouden in Buurtcentrum de Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn. Vanaf 13.30 uur staan de deuren open en kunnen vrijwilligers in Hellevoetsluis op een programma rekenen voor jong en oud.

Ook kunt u tijdens deze Dag van de Vrijwilliger genieten van de Sea Sound Big Band. We zullen optreden van 13.30 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Let op: Toegang alleen voor vrijwilligers!
Gratis kaartjes voor de Vrijwilligersdag zijn af te halen op de 2e etage van de bibliotheek in Hellevoetsluis tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Buurcentrum de Oude Woelhoek is gevestigd aan de Achterdorp 4, 3223 BA in Nieuwenhoorn (Hellevoetsluis).

Tot ziens op zondag 7 december!

Eerste optreden Nymph geslaagd

Een nieuwe reeks concerten in de Nymph is gestart. Op 2 november vond het eerste optreden plaats. Tijdens dit eerste concert was er geen gastsolist; de band zelf met haar eigen zangeres Viola van Es stond centraal.

Het volgende optreden in Brasserie Hotel de Nymph in Brielle staat gepland voor zondag 14 december. Dit concert zal deels in het teken staan van Kerstmis.

Optreden in De Nymph op 2 november

Op veler verzoek wordt dit jaar weer gestart met een nieuwe reeks concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat in Brielle! Op zondag 2 november zal het eerste concert van deze serie plaatsvinden.

Het concert is van 14.30 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.
Wij hopen u allen weer te zien!