Nieuws

Gezelligheid in het brandweermuseum

Net als de afgelopen jaren speelde de Sea Sound Big Band tijdens een van de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Op 27 juni was het onze beurt. Dat was gelukkig ook bekend bij ons publiek: het was gezellig druk en er was een goede sfeer. De gebruikelijke Sea Sound nummers werden gespeeld, waaronder ook het nummer 'Fire', speciaal door Rob Catlender gearrangeerd voor onze dvd die we in 2012 hebben opgenomen in het Brandweermuseum.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Concert in het brandweermuseum!

Ze horen bij de zomer van Hellevoetsluis: de Zaterdagavondconcerten in het Nationaal Brandweermuseum. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een zeer gevarieerd  programma in juni en juli.

Op 27 juni zal de Sea Sound Big Band in het Brandweermuseum plaatsnemen en u laten genieten van een gezellige en muzikale avond. We spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen. Graag zien wij u zaterdagavond 27 juni in Hellevoetsluis!

Met Bart in 'De Nymph'

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover: ons optreden met Bart Kloosterhuis in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Bart Kloosterhuis is een zanger die de laatste tien jaar als (gast)zanger met verschillende bigbands heeft gewerkt en nu was het tijd voor de Sea Sound Big Band. Ondanks het mooie weer was er weer een enthousiast publiek. We hebben genoten van ons publiek en natuurlijk van onze gastzanger Bart.

Voorlopig was dit even ons laatste optreden in Brasserie Hotel De Nymph. Hopelijk zien we u in het najaar weer terug in Brielle, maar intussen kunt u komende zomer ook van ons genieten op verschillende locaties, waaronder het Brandweermuseum in Hellevoetsluis op 27 juni. Zie ook onze agenda op de website. Hopelijk tot ziens op een van onze volgende optredens!

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Een voorjaarszonnetje op de voorjaarsfair!

In het weekend van 18 en 19 april organiseerde restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal voor de tweede keer een voorjaarsfair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Op zondag 19 april trad de Sea Sound Big Band op tijdens deze fair. Gelukkig werkte het weer mee: het zonnetje scheen lekker en het optreden kon buiten plaatsvinden. Het was een erg geslaagd optreden en wij hebben er van genoten.

Klik hier voor meer foto's van dit optreden.

Bart Kloosterhuis op 17 mei

Ons optreden in Brasserie Hotel 'De Nymph' op 19 april is verplaatst i.v.m. ons optreden in Klaaswaal!

Op 17 mei speelt de Sea Sound Big Band in Brasserie Hotel ‘De Nymph’ in Brielle. Net als de vorige optredens in deze altijd gezellige brasserie, zal er ook op 17 mei weer een gastsolist zijn.

Deze keer is zanger Bart Kloosterhuis te gast. Zijn zangstijl is die van de oude crooners en het American songbook. Bart werkt de laatste 10 jaar als (gast)zanger voor en met diverse bigbands zoals Big Band Texel, Big Band Crimpen, Big Band Barendrecht, Senioren Big Band Rotterdam, Biggles Big Band Amsterdam en nu dan met de Sea Sound Big Band!

U bent van harte welkom van 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis. Tot dan!

Voorjaarsfair op 19 april

Op zondag 19 april organiseert restaurant de Koningshoeve in Klaaswaal voor de tweede keer een voorjaarsfair. Het hele terrein rondom de boerderij wordt omgetoverd tot een fair met o.a. woon- en tuindecoratie, brocante, ambachtelijke producten, kaasproeverij & workshops. Er is ook een horeca-plein met heerlijke hapjes en drankjes. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor ieder wat wils dus! Bij een fair hoort natuurlijk ook live-muziek, dus speelt de Sea Sound Big Band ook op de fair.

We spelen op zondag 19 april van 12.00 tot 16.00 uur. Bij mooi weer is er een podium buiten, bij slecht weer is er gelegenheid om binnen te spelen. We gaan een gezellige middag tegemoet en hopen dat u ook komt! Tot dan!

Adresgegevens:
De Koningshoeve
Botweg 1b
3286 LB  Klaaswaal
www.dekoningshoeve.nl

Brrrr... op de koningskade!

Op 27 maart 2015 werd de Koningskade in Hellevoetsluis officieel geopend. In het kader van deze opening werden in het weekend van 28 en 29 maart allerlei activiteiten georganiseerd. Ook de Sea Sound Big Band trad op voor deze gelegenheid. Helaas zat het weer niet mee, het was erg koud... vandaar de vele jassen en zelfs mutsen en handschoenen!

We hopen u binnenkort weer te treffen in Hellevoetsluis, namelijk in het brandweermuseum op 27 juni. Het weer zal u dan niet tegenhouden, want het brandweermuseum biedt binnen genoeg plaats voor publiek! Kunt u niet zo lang wachten? Geen probleem, want op 19 april spelen we in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle van 14.30 tot 17.00 uur. Tot dan!

Optreden Koningskade 28 maart

De Koningskade in Hellevoetsluis wordt feestelijk geopend in het weekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart. Tijdens deze dagen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Optredens, jazzbands, shantykoren, speurtochten, kanonnen afvuren en het naspelen van in autenthieke kledij van militaire parades, u kunt het allemaal zien.

Vrijdagmiddag om 15.00 uur is de officiële opening van de Koningskade met de Buffel, Lichtschip 12 Noord-Hinder en de AMS Bernisse door Wethouder Peter Hofman. De vertegenwoordigers van de schepen, de Zeekadetkorps Hellevoetsluis en de Kannoniersgroep zullen voor een feestelijke invulling zorgen. Zaterdag en zondag is er van alles te zien en ontdekken rondom het nieuwe stukje haven. Natuurlijk zijn de net versleepte schepen aan de kade open. Er is deze dag muzikale omlijsting door het Kapiteins Dixiland Orkest, de Sea Sound Big Band, muziekvereniging Voorne Putten, Sempre Crescendo, de Helius Shantyzangers en shantykoor ‘Drie keer niks’.

De Sea Sound Big Band speelt zaterdag 28 maart van 14.30 tot 16.00 uur aan de Koningskade in Hellevoetsluis. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren! Klik voor het volledige programma van dit weekend hier. Tot zaterdag!