Nieuws

Optreden met Kerstballen

In de reeks concerten bij Brasserie Hotel de Nymph zal dit jaar ook een kerstconcert plaatsvinden. Op zondag 14 december staat ons optreden in het teken van Kerstmis. Het optreden is van 14.30 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk. De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 in Brielle.

Kom gezellig luisteren en meeswingen in de altijd gezellige Nymph. Tot dan!

Dag van de Vrijwilliger 2014

De Dag van de Vrijwilliger wordt dit jaar op zondag 7 december gehouden in Buurtcentrum de Oude Woelhoek in Nieuwenhoorn. Vanaf 13.30 uur staan de deuren open en kunnen vrijwilligers in Hellevoetsluis op een programma rekenen voor jong en oud.

Ook kunt u tijdens deze Dag van de Vrijwilliger genieten van de Sea Sound Big Band. We zullen optreden van 13.30 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 15.30 uur.

Let op: Toegang alleen voor vrijwilligers!
Gratis kaartjes voor de Vrijwilligersdag zijn af te halen op de 2e etage van de bibliotheek in Hellevoetsluis tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Buurcentrum de Oude Woelhoek is gevestigd aan de Achterdorp 4, 3223 BA in Nieuwenhoorn (Hellevoetsluis).

Tot ziens op zondag 7 december!

Eerste optreden Nymph geslaagd

Een nieuwe reeks concerten in de Nymph is gestart. Op 2 november vond het eerste optreden plaats. Tijdens dit eerste concert was er geen gastsolist; de band zelf met haar eigen zangeres Viola van Es stond centraal.

Het volgende optreden in Brasserie Hotel de Nymph in Brielle staat gepland voor zondag 14 december. Dit concert zal deels in het teken staan van Kerstmis.

Optreden in De Nymph op 2 november

Op veler verzoek wordt dit jaar weer gestart met een nieuwe reeks concerten in Brasserie Hotel 'De Nymph' aan de Voorstraat in Brielle! Op zondag 2 november zal het eerste concert van deze serie plaatsvinden.

Het concert is van 14.30 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.
Wij hopen u allen weer te zien!

Gezellig optreden in de Stuifakkers

Op maandag 6 oktober trad de Sea Sound Big Band op voor de bewoners van Woonzorgcentrum De Stuifakkers in Rockanje. Het was een erg gezellige en muzikale avond.

Zonnig optreden in Almere

Op zondag 28 september trad de Sea Sound Big Band op tijdens de jaarlijkse Midland Classic Show in Almere. Wij waren de muzikale omlijsting van dit drukbezochte oldtimer evenement. Dankzij de ca. 230 voertuigen en het mooie weer is het evenement massaal bezocht door ca. 50.000 bezoekers. Het was een gezellig optreden op een van de mooie pleinen in Almere. Kortom: een geslaagd optreden!

Nieuwe reeks concerten in de Nymph

De concert reeks van de Sea Sound Big Band in Hotel de Nymph in Brielle vorige seizoen is zeer gewaardeerd en goed bezocht. Op veler verzoek wordt de formule in het nieuwe seizoen voortgezet met twee optredens voor Kerst (2 november en 14 december). Het eerste optreden zal zijn met een algemeen repertoire, het tweede staat uiteraard in het teken van Kerst. In de periode januari-april zullen de concerten elke keer een gastsolist hebben met daaraan aangepast repertoire. Nadere aankondigingen volgen op de website en in de regionale pers.

Midland Classic Show Almere 28 september

Een van grootste publieksevenementen in Almere is de jaarlijkse Midland Classic Show op zondag 28 september. De Sea Sound Big Band is uitgenodigd voor de muzikale omlijsting van dit oldtimer-evenement. Op het hoofdpodium op het Stadhuisplein treden wij op van 12.00 tot 16.45. Zeer de moeite waard om te komen kijken en luisteren!