Nieuws

Vacature: 1e trompettist

De Sea Sound Big Band is op zoek naar een 1e trompettist.

Ben jij een trompettist en zou je onze trompetsectie graag willen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en kom eens langs op onze repetitieavond.

Vacture: 1e trompettist

De Sea Sound Big Band heeft een vacature voor een 1e trompettist.
Heb je graag het muzikale hoogste woord, of heb je vragen neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel René 06 54974462.

Optreden Jazz in Charlois

De Sea Sound Big Band trad op 6 juli op in Charlois Rotterdam tijdens North Sea Round Town. Naast de kerk was een podium speciaal voor het twee dagen durende 'Jazz in Charlois'. Op zondag was het de beurt aan de Sea Sound Big Band om de middag te openen, gevolgd door andere jazzorkesten. Het publiek nam plaats op het terras en genoot van de heerlijke jazzklanken.

North Sea Round Town op 6 juli

Op zondag 6 juli aanstaande zal de Sea Sound Big Band optreden tijdens North Sea Round Town, de opwarmer van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. We spelen buiten van 13.00 uur tot 14.00 uur aan de Charloisse Kerksingel 35 te Rotterdam. De toegang is gratis. Kom dus gezellig luisteren en genieten!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de organisatie.

Een museum vol ...

Een museum vol enthousiast publiek…Dat konden we wel zeggen van het Brandweermuseum in Hellevoetsluis. Afgelopen zaterdagavond was het Brandweermuseum het decor voor het concert van de Sea Sound Big Band. We stonden werkelijk tussen de brandweerauto’s. Bij aanvang van het concert zat de zaal al behoorlijk vol. Net als de voorgaande jaren was het een gezellig en zeer geslaagd optreden.

Zaterdagavondconcert Brandweermuseum

Voor de komende periode staan er weer een aantal gezellige zaterdagavondconcerten bij het Natonaal Brandweermuseum in Hellevoetsluis op het programma. Op 31 mei is het de beurt aan de Sea Sound Big Band. Wij zullen spelen van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Net als de voorgaande jaren belooft dit een gezellige avond worden.

Bij mooi weer kan het concert buiten gehouden worden, anders zal er in het museum ruimte zijn voor band en publiek. Het concert is in een heerlijk ongedwongen sfeer en gratis toegankelijk voor iedereen.

Graag zien wij u zaterdagavond 31 mei!

Laatste optreden in de Nymph

Afgelopen zondag, 18 mei, was het laatste optreden in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Trompettist Robert-Jan Hoffman stond deze middag in de hoofdrol. Robert-Jan is behalve vaste trompettist bij het Residentie Orkest in Den Haag ook arrangeur en dirigent.

Het was een heel bijzondere middag, met een aantal verrassende elementen. Zo bespeelde Robert-Jan niet alleen de trompet, maar ook de bugel en de piccolo trompet. Bij een aantal stukken werd Robert-Jan niet begeleid door de gehele Sea Sound Big Band, maar alleen door Rob Catlender op piano of een combo bestaande uit contrabas en gitaar. Naast de gebruikelijke big band muziek bracht Robert-Jan zelfs Air van J.S. Bach ten gehore.

Ook betrad onze vaste zangeres Viola van Es het podium weer, nadat zij de afgelopen optredens plaats heeft gemaakt voor de gastsolisten.

Solist Robert-Jan Hoffman op 18 mei

Aanstaande zondag 18 mei speelt de Sea Sound Big Band voor vierde en voorlopig laatste keer in Brasserie Hotel 'De Nymph' in Brielle. Net als de vorige concerten zal ook aanstaande zondag in het teken staan van een bijzondere solist, namelijk trompettist Robert-Jan Hoffman.

Het belooft een muzikale en gezellige middag te worden in de altijd sfeervolle brasserie. De Nymph is gevestigd aan de Voorstraat 45 te Brielle. U bent van harte welkom van 14.30 uur tot 17.00 uur!